a.s.r. vastgoed projecten

Start bouw fase 2A "Thiendenland en ik" te Schoonhoven

25-06-2015

Op woensdag 24 juni vond de officiële start bouw plaats van fase 2A in het deelplan “Thiendenland en ik” in Schoonhoven. Dit moment werd feestelijk gevierd met de toekomstige bewoners, die tevens de officiële handeling verrichten: het plaatsen van de laatste vloerplaat. “Thiendenland en ik” is een ontwikkeling van a.s.r. vastgoed ontwikkeling waarbij de toekomstige bewoners zelf hun woning mee kunnen ontwerpen.

Fase 2A in het plangebied omvat 19 ruime eengezinswoningen. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 104 tot 117 m2 en beschikken allemaal over een ruime tuin. De prijzen voor de rijwoningen variëren van € 191.500 tot € 272.000,-. De woningen aan de Tapuitstraat zijn naar verwachting begin 2016 gereed.

In het project “Thiendenland en ik” fase 2B zijn nog enkele vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen en rijwoningen beschikbaar. De semi-bungalows zijn voorshands onder optie. Ook bij deze woningen is er ruimte om de woning zelf vorm te geven. Bij interesse kan men contact opnemen met Schep Makelaars.

Thiendenland II
In Schoonhoven realiseert a.s.r. vastgoed ontwikkeling in een ontwikkelingscombinatie het woongebied Thiendenland II. Een woongebied met woningen in alle prijsklassen en kavels voor particuliere woningbouw plus een multifunctionele accommodatie (MFA). Groen en water zijn de inspiratiebron voor het ontwerp van de nieuwe wijk. De woningen worden in de jaren 30 stijl uitgevoerd met de ruimte om de eigen woning samen te stellen uit een zeer grote variatie van mogelijkheden.

Vorige