a.s.r. vastgoed projecten

Thing’s Mode & Accessoires opent vestiging in Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen

17-03-2016

Thing’s Mode & Accessoires heeft een overeenkomst gesloten met ontwikkelaar a.s.r. voor de huur van circa 73 m² aan Binnendoor 67 in het Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen. Naar verwachting opent de modezaak begin april haar deuren voor het winkelend publiek.

Naast de nieuwe vestiging in Waddinxveen heeft boutique Thing’s Mode & Accessoires sinds 2009 een vestiging in Shopping Center Alexandrium in Rotterdam. De collectie bestaat uit modieuze dameskleding en bijpassende accessoires, zoals horloges, (leren) tassen en riemen, maar ook hoeden, sjaals, sieraden en schoenen. Deze wordt wekelijks aangevuld door collecties uit binnen en buitenland. Ook voor de full size dames is er een ruime keuze. "Wij hebben gekozen voor het winkelcentrum in Waddinxveen vanwege haar centrale ligging, de sfeervolle opzet van het winkelgebied en het diverse winkelaanbod met mode, supermarkten en horeca. Wij kunnen dan ook niet wachten en zijn zeer enthousiast tot we hier dit voorjaar onze deuren kunnen openen,” vertelt Ingrid, eigenaresse Thing’s Mode & Accessoires.

“Winkelcentrum Gouweplein kent inmiddels een mooie diversiteit aan winkels. Voor consumenten is mode hierin wel erg belangrijk. Gezien de hoge funshop-factor van kleding kopen, zijn we dan ookbijzonder blij met de komst van Thing’s Mode & Accessoires naar het winkelcentrum,” zegt Charles Scholten, directeur ontwikkeling bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling.

Andere huurders in het winkelcentrum zijn: ING, D-reizen, HEMA, C&A, Albert Heijn, Gall&Gall, Jumbo, Zeeman, Rabobank Gouwestreek, Etos, Beter Horen, ICI Paris XL, Nelson Schoenen, Lidl, Kruidvat, Primera, Blokker, Intertoys, Xenos, Big Bazar, Eyewish, Pearle, Wim Jansen Bloemen, Club Kappers, Kippie, Stomerij Perfect, Mulder mode (een herenmode en damesmode zaak), Juwelier Robert den Haag, Welcom bij Jaap, Henk-Jan van Gils Bloemen- Kadoshop, Verhage, Bakker Ammerlaan, Banketbakkerij De Vlaam, Bremmer Schoenen en Lederwaren, La Mer, Greenfield, Tims Shoes, Gezond en Wel, De Kaashakker, Bonita, Snoopy Mode en de italiaanselunchroom Scaccomatto.

Meer informatie is beschikbaar op www.centrumwaddinxveen.nl

Vorige