a.s.r. vastgoed projecten

35 woningen in het Carré OP ENKA te Ede opgeleverd

04-05-2016
35 woningen in het Carré OP ENKA te Ede opgeleverd

Vorige week zijn 35 eengezinshuurwoningen in het deelplan F1-2 Carré OP ENKA in Ede opgeleverd aan Bovemij. Begin juni 2015 tekenden Wonen op Enka C.V. (een samenwerkingsverband van AM en a.s.r. vastgoed projecten) en N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij de (turnkey) koopovereenkomst hiervoor. BNP Paribas Real Estate trad in deze op als aankopend vastgoedadviseur namens Bovemij. De start bouw was in juli 2015.

De eengezinswoningen hebben een oppervlakte variërend van circa 115 m² tot 120 m² GBO. De woningen zijn ontworpen door Mulleners + Mulleners. De bouw was in handen van Dura Vermeer Bouw Midden West BV. Bovemij verhuurt de woningen in de vrije sector. De eerste huurders hebben inmiddels al intrek genomen in hun nieuwe woning.  

Het Carré is het dynamische hart van de wijk Op Enka, waar diverse rijksmonumenten worden getransformeerd naar nieuwe functies. Een deel van de woningen van Bovemij maakt onderdeel uit van de omzoming van het Carré, waar ooit de oude fabriek stond.

Op Enka
Enka in Ede is een moderne tuinwijk in ontwikkeling met een mix van wonen, werken en recreëren. Het gebied, aan de rand van het centrum, gelegen direct aan de Veluwe, heeft een zichtbaar rijke historie met prachtige monumentale panden, die in het plan een nieuwe invulling krijgen. Het totale plan bestaat uit circa 1.300 woningen en tal van overige voorzieningen. Inmiddels zijn ruim 400 woningen opgeleverd of in aanbouw. Ontworpen en gerealiseerd met oog voor kwaliteit, passend bij de historie van de locatie en in de groen woonomgeving. Alles gericht op een prettige woonomgeving. Enka is uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer; het Intercitystation Ede-Wageningen ligt in de directe nabijheid. Meer informatie is te vinden via www.enka-ede.nl of www.facebook.com/openka

Vorige