a.s.r. vastgoed projecten

Start bouw volgende fase “Thiendenland en ik” in Schoonhoven

20-05-2016
Start bouw volgende fase “Thiendenland en ik” in Schoonhoven

Met het plaatsen van de laatste vloerplaat door de toekomstige bewoners werd gistermiddag het officiële startsein gegeven voor de bouw van de volgende fase van 20 woningen in het deelplan “Thiendenland en ik” in Schoonhoven. De oplevering van de woningen staat gepland voor begin 2017.

Het plangebied van a.s.r. vastgoed projecten “Thiendenland en ik” aan de oostkant van Schoonhoven begint steeds meer vorm te krijgen. Deze volgende fase 2B bevat 6 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 6 semibungalows. Toekomstige bewoners in het project kunnen op basis van een groot aantal opties zelf hun woning vormgeven. Ze worden hierbij geholpen door een wooncoach van a.s.r. vastgoed projecten om de woning aan te passen aan de individuele woonwensen. Van de woningen in aanbouw zijn er nog 3 semi-bungalows en 1 twee-onder-een-kapwoning beschikbaar.

Start verkoop fase 3
Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan de voorbereidingen van de derde fase “Thiendenland en ik”. Fase 3 bestaat uit 28 diverse woningen: 21 rijwoningen, 5 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben een gebruiksoppervlak vanaf 104 tot 157 m² en beschikken allemaal over een ruime tuin. De prijzen zijn vanaf € 201.500. Ook in deze volgende fase is er uiteraard weer ruimte om de woning zelf vorm te geven. Naar verwachting wordt in juni 2016 gestart met de verkoop van fase 3.

Thiendenland II
In Schoonhoven realiseert a.s.r. vastgoed projecten in een ontwikkelingscombinatie het woongebied Thiendenland II. Een woongebied met in totaal ca. 400 woningen in alle prijsklassen en kavels voor particuliere woningbouw plus een multifunctionele accommodatie (MFA) voor twee scholen, een kinderopvang, een buitenschoolse opvang en een gymzaal. Groen en water zijn de inspiratiebron voor het ontwerp van de wijk. “Thiendenland en ik” is het deelplan van a.s.r. vastgoed projecten en wordt in meerdere fasen tot stand gebracht.

undefined

Vorige