a.s.r. vastgoed projecten
Over ons

Over ons

a.s.r. vastgoed projecten richt zich op de professionele en zorgvuldige realisatie van de vastgoedprojecten in de ontwikkelportefeuille van a.s.r. Nederland.

Over a.s.r. vastgoed projecten

a.s.r. vastgoed projecten is 100% dochter van a.s.r. Nederland. Met een multidisciplinair team richten we ons op de professionele en zorgvuldige ontwikkeling van de vastgoedprojecten en verkoop van grondposities in de ontwikkelportefeuille van a.s.r. Nederland. Op deze website vindt u een overzicht van onze projecten.

a.s.r. heeft het bedrijfsonderdeel ASR Vastgoed Ontwikkeling N.V. verkocht aan Meijer Realty Partners (MRP). Met de overname zijn per eind april 2016 de volgende projecten overgedragen aan MRP Development: De Zuid Norfolk in Scheveningen, de herontwikkeling van de Kruisvaartkade in Utrecht, de volgende fasen in het woningproject Meerrijk in Eindhoven, de Catharinasteeg/Aalmarkt in Leiden, het Osdorpplein in Amsterdam, het Prisma Bedrijvenpark in Bleiswijk, Oosterheem in Zoetermeer en de ontwikkelopdracht voor Post Utrecht in het voormalige postkantoor aan de Utrechtse Neude. 

Klik hier voor contactgegevens MRP Development.

Contactgegevens

Heeft u een vraag over onze projecten of heeft u een algemene vraag? Wij horen het graag. 

Algemene contactgegevens
Tel.: +31 (0)30 27 83 592
E-mail: info.vp@asr.nl

Vragen over een project?
Selecteer bij contact de naam van het project en u krijgt een overzicht van de contactpersonen van het betreffende project.