a.s.r. vastgoed projecten

Zuidplaspolder in Zevenhuizen

De Zuidplaspolder is een overwegend agrarisch gebied dat ligt in de driehoek Rotterdam – Zoetermeer – Gouda. Ruimtelijk wonen is een centraal thema in Zuidplaspolder. De provincie Zuid-Holland werkt hier samen met andere partijen aan grootschalige gebiedsontwikkeling. In de ontwikkeling van het gebied staat een juiste combinatie van wonen, werken (glastuinbouw), leefomgeving en infrastructuur voorop. In totaal zullen er tot 2020 in de Zuidplaspolder maximaal 7.000 woningen worden gerealiseerd. De Zuidplaspolder is hiermee een van de laatste grote uitleglocaties van Zuid-Holland.

undefined

Zevenhuizen-Zuid is één van de prioriteitsprojecten voor de gemeente Zuidplas in het kader van de ontwikkeling van de Zuidplaspolder. De nieuwe wijk wordt fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond buurtje vormtIn totaal komen in Zevenhuizen-Zuid circa 1.200 woningen. In februari 2014 sloten de gemeente Zuidplas, de Gebiedsontwikkelingsmaatschappij Zuidplaspolder (GOM ZZP), Thunnissen en Synchroon een overeenkomst voor deze gebiedsontwikkeling.

Het eerste deelplan Zevenrozenhof is inmiddels gerealiseerd . Momenteel wordt er gewerkt aan het volgende deelplan Koningskwartier. De 1e fase van koningskwartier is uitverkocht en inmiddels in aanbouw. De volgende fase van dit deelplan 2b is in ontwikkeling. Naar verwachting start de verkoop voor deze fase rond april/mei 2016. Voor meer informatie kunt u kijken op woneninkoningskwartier.nl

Partners: AM, Amvest, Heijmans en Woonbron

Meer informatie?

Neem contact op met:

DID Vastgoedontwikkeling
Maya Sluyter 
Tel: 0346-283711
E-mail: info@didbv.nl